Coneix l’Acadèmia i el seu equip

L’escola ha ensenyat anglès a Capellades durant més de 20 anys. Ensenyem totes les edats i els nivells, en classes de pocs alumnes i amb atenció individual. Els nostres professors són nadius i qualificats, i preparem alumnes per a tota la gama d’exàmens oficials de Cambridge.

Elizabeth Colvin

Directora d’estudis

L’Elizabeth va néixer al sud d’Anglaterra i va estudiar filologia anglesa a la universitat de Leeds. Va rebre el seu diploma d’ensenyança del London University Institute of Education, i més tard es va especialitzar en l’ensenyança d’anglès com a llengua estrangera amb un diploma del Royal Society of Arts, Londres. Té més de 25 anys d’experiència amb alumnes de totes les edats.

Verònica Ruiz

Subdirectora

Desprès d’estudiar més de vint anys amb l’Elizabeth, la Verònica ha obtingut el Cambridge Certificate of Proficiency i l’International House Initial Teaching Qualification. També va estudiar sociologia a l’UB. A més d’ensenyar la Veronica és responsable de l’administració de l’escola.

Joseph Molloy

Professor d’anglès

De nacionalitat anglesa, el Joseph va estudiar en català, castellà i anglès. Va estudiar física a l’UB abans de dedicar-se a l’ensenyança d’anglès. S’especialitza en l’anglès tècnic i científic, i la traducció.

Matthew Rhodes

Professor d’anglès

El Matthew és de Yorkshire, Anglaterra. Abans de titular-se com a professor, va estudiar ciències de l’esport a la universitat. Li agrada l’escalada i el snowboard.

Contacta'ns

Si vols tenir més informació sobre els cursos d’anglès o vols fer-nos qualsevol consulta, envia’ns el formulari de contacte i et respondrem el més aviat possible.

93 801 0240

    He llegit i accepto la Política de Privacitat.