Escola d’anglès de Capellades

A la nostra escola oferim mitjans, ensenyament i recursos perquè les ments joves aprenguin amb nosaltres. Ens esforcem per formar alumnes segurs en el seu domini del llenguatge, i qualificats si ho desitgen.

Comença l'aprenentatge Amb nosaltres

Nosotros, en la Academia de ingles de Capellades, ofrecemos entornos de apoyo e inspiración para que las mentes jóvenes e inquisitivas aprendan y crezcan con nosotros. Nuestra pasión por enseñar significa que logramos más que resultados sobresalientes. Nos esforzamos por formar alumnos seguros y creativos y nuestro objetivo es brindar una educación que sea verdaderamente relevante para su futuro.
L’escola ha ensenyat anglès a Capellades durant més de 25 anys. Ensenyem tots els nivells i totes les edats, en classes de pocs alumnes amb atenció individual. Els nostres professors són natius i qualificats, i preparem alumnes per a tota la gamma d’exàmens Cambridge.

Nuestros cursos

L’Acadèmia d’idiomes de Capellans,té com a objectiu oferir a tots els nostres estudiants una oferta de cursos amplis i equilibrats que proporcioni activitats gratificants i estimulants per a preparar-los per a la seva posterior vida professional.

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació sobre els cursos d’anglès, o vols realitzar qualsevol consulta, envia’ns el formulari de contacte i respondrem com més aviat millor.

    Ves al contingut